Gala Proiectelor de și pentru Tineret din județul Timiș

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) organizează în data de 5 decembrie 2019, la Casa Tineretului din Timișoara – singurul centru de tineret din România acreditat de Consiliul Europei (și printre cele 13 astfel de centre de pe întregul continent), cea de-a 9-a ediție a Galei Proiectelor de și pentru Tineret.

 

Eveniment de tradiție al tinerilor timișeni, în cadrul căruia se premiază cele mai bune proiecte de tineret și studențești derulate de organizații neguvernamentale sau grupuri de inițiativă ce au avut loc în județul Timiș acest an, precum și cei mai activi voluntari, coordonatori de voluntari și lucrători de tineret și cele mai active consilii ale elevilor și licee.

 

Detalii

La eveniment se pot înscrie: organizații neguvernamentale de/pentru tineret sau studenți din județul Timiș, licee de stat sau private/consilii ale elevilor din liceele de pe raza județul Timiș, grupuri informale de tineri din județul Timiș, lucrători de tineret, voluntari activi în domeniul tineretului din județul Timiș.

Calendar

4 noiembrie, ora 14:00 – 25 noiembrie, ora 14:00 – depunerea aplicațiilor pentru toate secțiunile disponibile, online, pe site-ul http://gala.fitt.ro/;

25 noiembrie ora 14:00 – 03 decembrie, ora 14:00 – jurizarea aplicațiilor depuse;

 

5 decembrie 2019: ora 18:00 –  Gala Proiectelor de și pentru Tineret Timiș 2019 – Sala de Spectacole a Casei Tineretului din Timișoara (str. Arieș nr. 19);