Gala Proiectelor de și pentru Tineret din județul Timiș

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) organizează în data de 5 decembrie 2018, la Casa Tineretului din Timișoara – singurul centru de tineret din România acreditat de Consiliul Europei (și printre cele 11 astfel de centre de pe întregul continent), cea de-a 8-a ediție a Galei Proiectelor de și pentru Tineret.

 

Eveniment de tradiție al tinerilor timișeni, în cadrul căruia se premiază cele mai bune proiecte de tineret și studențești derulate de organizații neguvernamentale sau grupuri de inițiativă ce au avut loc în județul Timiș acest an, precum și cei mai activi voluntari, coordonatori de voluntari și lucrători de tineret și cele mai active consilii ale elevilor și licee.

 

Gala Proiectelor de și pentru Tineret dedică secțiunea „Cel mai bun proiect de/pentru tineret de aniversare a Centenarului României (1918-2018) și a Primului Război Mondial” celui mai important program național din acest an. Ediția din 2018 se desfășoară sub egida Centenarului Marii Uniri și este co-finanțată de Ministerul Culturii și Identității Naționale și de Consiliul Județean Timiș, ca eveniment de încheiere a Festivalului “Old but Gold” organizat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.

Detalii

La eveniment se pot înscrie: organizații neguvernamentale de/pentru tineret sau studenți din județul Timiș, licee de stat sau private/consilii ale elevilor din liceele de pe raza județul Timiș, grupuri informale de tineri din județul Timiș, lucrători de tineret, voluntari activi în domeniul tineretului din județul Timiș.

Calendar

15 noiembrie, ora 13:00 – 28 noiembrie, ora 13:00 – depunerea aplicațiilor pentru toate secțiunile disponibile, online, pe site-ul http://gala.fitt.ro/;

29 noiembrie ora 13:00 – 04 decembrie, ora 13:00 – jurizarea aplicațiilor depuse;

 

5 decembrie 2018:
ora 13:00 – Târgul Organizațiilor de Tineret din județul Timiș – Holul Central al Casei Tineretului din Timișoara (str. Arieș nr. 19, parter);
ora 17:00 – Gala Proiectelor de și pentru Tineret Timiș 2018 – Sala de Spectacole a Casei Tineretului din Timișoara (str. Arieș nr. 19);
ora 20:00 – Time to Folk – concerte acustice – Holul Central al Casei Tineretului din Timișoara (str. Arieș nr. 19, parter).