[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Premii speciale

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”justified” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

b)  Cel mai bun proiect de/pentru tineret din județul Timiș organizat exclusiv de voluntari în anul 2017;

În competiția pentru titlul de cel mai bun proiect de/pentru tineret din județul Timiș organizat exclusiv de voluntari în anul 2017 vor fi înscrise automat toate proiectele depuse în al căror formular de candidatură a fost specificat faptul că acestea au fost organizate exclusiv de voluntari.

c)  Cel mai bun proiect internațional de/pentru tineret din județul Timiș în anul 2017;

În competiția pentru titlul de cel mai bun proiect internațional de/pentru tineret din județul Timiș în anul 2017 vor fi înscrise automat toate proiectele depuse care au avut o dimensiune internațională și au precizat acest lucru în formularul de candidatură, detaliind în ce constă caracterul internațional.

d)  Cea mai bună nouă inițiativă de/pentru tineret din județul Timiș în anul 2017;

În competiția pentru titlul de cea mai bună inițiativă de/pentru tineret din județul Timiș în anul 2017 sunt înscrise automat toate proiectele depuse ce au derulat în anul 2017 prima ediție și care au menționat acest lucru în formularul de candidatură (Anexa 1) (la punctul 2.4 (Număr ediție) au notat ca fiind ediția cu numărul 1 (unu)).

e)  Cel mai bun proiect de/pentru tineret din județul Timiș în anul 2017;

În competiția pentru titlul de cel mai bun proiect de/pentru tineret din anul 2017 în județul Timiș sunt înscrise automat toate proiectele înscrise.

f)  Cel mai popular proiect de/pentru tineret din județul Timiș în anul 2017;

Fiecare proiect înscris va putea fi votat de către publicul larg, prin vot on-line, pe site-ul www.gala.fitt.ro prin logare cu contul de Facebook. Astfel, proiectul cu cel mai mare număr de voturi va câștiga premiul de Cel mai popular proiect de/pentru tineret din județul Timiș în anul 2017.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]